WERKWIJZE

HONDEN UITLATEN &WERKWIJZE

De honden worden thuis met een bus opgehaald. Deze is ingericht met professionele hondenbenches dat rust geeft en beter is voor de veiligheid. Hierna gaan ze minimaal een uur lekker wandelen in een groot omheind privé terrein. De honden worden in groepsverband uitgelaten. Het omheinde terrein, dat voorzien in van 1 meter hoge schapengaas, is meer dan 3 ha en biedt genoeg ruimte om lekker samen te spelen, te rennen en te ravotten. Oude honden kunnen hun eigen tempo bepalen en lekker rustig aan doen en jonge puppy’s kunnen zich op hun gemak socialiseren met soortgenoten. Het verse drink water is te allen tijde aanwezig. Omdat Hondenuitlaatservice Eindhoven | Alle Riemen Los alleen werkzaam is in de omgeving Eindhoven-Noord (Woensel) zijn de ophaal- en wegbreng tijden minimaal!

  • De ophaalroute in de ochtend: Blixembosch, Heesterakker, Vaartbroek, Eckart. De ophaalroute in de middag: Blixembosch, Woenselse Heide, Achtse Barrier

  • Onderstaande tijden zijn +/-

  • De wandelingen duren minimaal één uur

  • De honden zijn minimaal 1,5 uur en maximaal 3 uur van huis afhankelijk van de route

  • Bij extreem weer (hitte/sneeuw/onweer) kan besloten worden de wandeling in te korten

  • In geval van afmeldingen kan één groep worden samengesteld


Zijn er honden die niet mee mogen?
In principe kan elke hond mee uit het gebied Woensel-Noord met uitzondering van teefjes gedurende de loopsheid en honden die "vluchtgevaarlijk" (angst/jachtinstinct) zijn. Er zijn geen uitzonderingen voor wat betreft ras, grootte of leeftijd. Pups kunnen mee vanaf het moment dat ze volledig zijn gevaccineerd.
Elke hond heeft tijd nodig om te wennen, mocht echter blijken dat de hond niet in de groep past dan heeft Hondenuitlaatservice Eindhoven | Alle Riemen Los het recht om de dienstverlening te beëindigen.​Aanmelden
Wilt u graag dat uw hond een plekje krijgt bij Hondenuitlaatservice Eindhoven | Alle Riemen Los? En u woont in de omgeving van Eindhoven-Noord? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Hierna volgt er eerst een huisbezoek. Tijdens dit gesprek wordt een formulier ingevuld met belangrijke gegevens omtrent de hond. Tevens wordt het inentingsboekje gecontroleerd en verdere afspraken gemaakt. Baasjes die een keer mee willen wandelen zijn, in overleg, altijd welkom!